Lomakkeita

Tämän sivun alle kootaan kaikki sähköiset lomakkeet ja niiden raportoinnit. Täältä pääset täyttämään mm. turvallisuusilmoituksen sekä kalustovirheilmoituksen.

Turvallisuusilmoitus

Täytetään kaikista laskuvarjohyppytoiminnassa tapahtuneesta poikkeamasta joka aiheutti vaaratilanteen tai oli luonteeltaan sellainen että jouduttiin poikkeamaan joko hyppytoimintaohjeesta tai liiton antamista ohjeista.

Turvallisuusilmoituksen tarkoitus ei ole etsiä syyllisiä ja kytätä toimintaa, vaan oppia virheistä ja analysoida tapahtuneita tilanteita vastaavien välttämiseksi. Avoin raportointikulttuuri luo turvallisuutta yhteiseen tekemiseen.

Turvallisuusilmoitusjärjestelmämme on saanut paljon kiitosta, pidetään yhdessä huolta hyvästä raportointikulttuurista jatkossakin! Turvallisuusilmoituksia seurataan kauden aikana ja niistä kootaan vuosittainen yhteenveto.

Käyttöohje
Omia ilmiotuksia pystyy tarkentamaan ja selaamaan järjestelmän kautta kirjautumalla joka kerta samalla sähköpostiosoitteella.
Kerho pystyy tutustumaan sen hyppypaikkaan merkattuihin ilmoituksiin kirjautumalla järjestelmään KP:n tai TP:n ilmoitetulla sähköpostilla. Jos kerhon osoite on muuttunut, ilmoita siitä LTlle.

Opaspalaute

Theme: TheBuckmaker.com Wordpress Themes © 2019 Laskuvarjotoimikunta    Kaikki oikeudet pidätetään. Kirjaudu sisään muokataksesi sivustoa